Om uw bedrijf bij te staan met software kan u kiezen tussen standaard of maatwerk oplossingen.  Een voorbeeld van een standaard pakket is het iCatcher camera systeem waar wij de distributie van doen voor België.  Een voorbeeld van een maatwerk oplossing is het Xroads middleware systeem (EDIFAKT) dat we ontwikkelden voor Denso.  Het voordeel bij standaard paketten is duidelijk de prijs.  Bij maatwerk is het nauw aansluiten bij de business en de bijbehorende maximale return evident.  
Met Quill, ons business pakket hebben we getracht het beste van beide oplossingen te verzoenen.  Iedereen heeft wel een klantenbestand, artikelen en documenten die hij wil afdrukken.  Dat zijn dingen die in onze standaard oplossing zitten.  Maar door de modulaire opbouw kunnen we makkelijk modules in en uit pluggen.  Bij ieder project bekijken we dus wat bruikbaar is voor iedereen en wat maatwerk is.  En bovendien gaan we het maatwerk verder splitsen in maatwerk bruikbaar voor een sector van klanten of puur maatwerk voor u alleen.  Dat bepaalt de prijs van dat specifieke stuk maatwerk.  Anders gezegd, bij ons is maatwerk betaalbaar.

quill smallQuill

Een administratieve toepassing die niet alleen documenten aanmaakt en opslaat maar er ook verbanden tussen legt. Alles rond een klant kan gestructureerd opgeslagen worden in dossiers. Door de modulaire opbouw zijn op de standaard module allerlei extra plugins verkrijgbaar. Zelfs op maat realiseerbaar voor Uw specifieke noden.

 

 

 

Brochure

Bel ons voor een geheel vrijblijvende demo

iCatcheriCatcher

U zoekt een camera bewakingssysteem ? Dan is iCatcher voor uw bedrijf de oplossing. De totale oplossing bestaat uit de iCatcher software, een op maat geassembleerde videoserver voor stockage van de videobeelden, bekabeling en AXIS camera's.  De sterke punten van dit pakket zijn:

  • Losstaand van hardware, door gericht de hardware aan te passen kan je het maximale halen uit je beschikbare budget.
  • Oplossing op basis van Java/Javascript en dus niet gebonden aan een ActiveX component of bepaalde browser.
  • App voor mobile devices beschikbaar
  • Door middel van user profiles instelbaar wie welke camerabeelden kan bekijken.
  • Aanmaak van een 'Evidence CD' is met deze zeer eenvoudig.
  • Integratie van Pan-Tilt-Zoom camera's zodat deze besturen vanuit dit pakket mogelijk is.