Om onze klanten een uitgebreid pallet aan diensten en producten te kunnen geven, streven wij naar samenwerkingsverbanden.  Deze leggen we vast in onze partnerships.  Samen met onze partners kunnen wij net dat ietsje meer bieden dan onze collega's.  Voor u als klant het grote voordeel, 1 aanspreekpunt: Softsuit.

foto

Laat mij u administratief en/of organisatorisch volledig ontzorgen! Dit is van het leiden van je projecten tot het ondersteunen van je administratie. Naast mijn vlotte babbel heb ik ook een vlotte pen. Dus moet die website eens dringend onder handen genomen worden? Geen probleem. Door je te ontzorgen laat ik jou als ondernemer terug renderen en geef ik je de kans om je bedrijf te laten groeien.

foto

"Wizzard of the Web", vraag Peter naar de meest crazy webpagina, hij kan ze maken.

foto

Ik help u met het verhogen van uw online zichtbaarheid en het aantrekken van de juiste klanten. Een eerste stap is vaak het ontwerpen van een website die beantwoordt aan uw doel en verwachtingen. Maar ook voor SEO, online advertising of het uitbouwen van sociale media kan u bij mij terecht. Mijn grafische ervaring komt daarbij uitstekend van pas en zorgt er voor dat uw website en campagnes ook grafisch aantrekkelijk zijn en in lijn met uw huisstijl.

my deer hey you frame black2

Wij zoeken administratieve krachten die samen met ons zelfstandigen en KMO's willen helpenbij hun dagdagelijkse administratieve activiteiten, zodat zij zich kunnen concentreren op hun business.  Wij zorgen ervoor dat de klant en jullie hiervoor gebruik kunnen maken van onze business oplossing.  Wens je variatie in je werk, dan kunnen wij daar samen voor zorgen.